Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Cikkszám:
cv0172
Kategória:
Egészségmegőrzés mindenkinek
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Bónusz:
500 pont

21.145 Ft

üveg
Egységár: 22,35 Ft / ml (946.00 ml/üveg)

Leírás

Kinek ajánlott az Organic Noni?

 • Azoknak, akik szervezetük ellenálló képességét szeretnék javítani.
 • Azoknak, akik fontosnak tartják szervezetük kiegyensúlyozott működésének támogatását.
 • Azoknak, akik általános energiaszintjüket szeretnék fenntartani vagy növelni.
 • Méregtelenítő kúrát alkalmazóknak a méregtelenítési folyamatok kiegészítésére.

Mi az a noni?

A Morinda citrifolia (polinéz nevén: noni) egy olyan egzotikus, különleges gyümölcs, melyben számos létfontosságú tápanyag megtalálható. Az Organic Noni ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcseit biotermesztésből származó málnával ízesítettük

Milyen hatásai vannak az Organic Noni-nak?

Az Organic Noni vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, komplex egészségtámogató készítmény. 
 • egy olyan egzotikus, különleges gyümölcs, melyben számos létfontosságú tápanyag megtalálható
 • vitaminokban, aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, komplex egészségtámogató készítmény
 • segíti a sejtek egészséges működését és a normál sejtosztódást
 • mérséklik a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokat
 • Hozzájárul a máj méregtelenítő funkciójához
 • antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással is rendelkezik
 • biominősítésű gazdaságból származik.
Fontos: a noni minden más gyógyszerrel együtt alkalmazható, szinte egyáltalán nem mutatkoztak mellékhatások vagy kedvezőtlen gyógyszerkölcsönhatások.

Organic Noni összetevői:

 • Biononidzsúsz (Morinda citrifolia fruit)
 • Biofehérszőlő-dzsúszkoncentrátum (Vitis vinifera fruit)
 • Biofeketecseresznye-dzsúszkoncentrátum (Prunus avium fruit)
 • Biogránátalma-dzsúszkoncentrátum (Punica granatum fruit)

Organic Noni adagolása:

 • 1-2 evőkanál naponta

Inaktív összetevők:
természetes málna íz, pektin, citromsav, C-vitamin (aszkorbin sav).

További részletek

A noni nem csodaszer, de a természet csodálatos ajándéka, melynek rendszeres fogyasztása hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

A polinéz törzsi gyógyítók 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, rovarcsípés és számos betegség kezelésére.

Az utóbbi évtizedek kutatásai sikerrel azonosították a gyümölcs jó néhány hatóanyagát. Ezek az eredmények alátámasztják a természeti népek tapasztalatait. Így a modern gyógyászat is igent mondott a nonira.

Noni (Morinda citrifolia)Ez az örökzöld növény Polinéziában, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában is honos, magassága az apró bokormérettől egészen 10 méterig terjed.

A világ figyelmét azonban nem ezzel a változékonyságával vívta ki, hanem sokkal inkább gyümölcse hihetetlen gazdag összetételével.

18-féle aminosavat tartalmaz, melyek közül sok esszenciális aminosav, azaz a szervezet maga nem képes előállítani, viszont szükséges számára. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban is, melyek hozzájárulnak a szervezet napi igényeinek kielégítéséhez, ezeken felül más antioxidáns hatású vegyületeket is tartalmaz, melyek elősegítik sejtjeink védelmét a szabad gyökök egyes károsító hatásai ellen.

Jótékonyan befolyásolja a szervezet öngyógyító képességét. A noni egyik legfontosabb alkotóeleme a proxeronin nevű óriásmolekula. A proxeroninből a szervezet a májban xeronint állít elő, mely számos élettani folyamat fontos részét képezi. Enzimek alkotórésze, hatékony sejttámogató, valamint támogatja az immun- és hormonrendszer egészséges működését is. Sok minden növelheti a szervezet xeroninszükségletét, de napjaink leggyakoribb hatásai, a stressz, a fokozott szellemi és/vagy fizikai terhelés különösen. Bizonyos mennyiségű proxeronint a normál táplálékkal is magunkhoz veszünk, de a noni különösen nagy mennyiségben tartalmazza.

Mivel a „bio” termékek iránt egyre nagyobb az érdeklődés, a népszerű Noni tisztán „bio” minősítésű alapanyagokból is elérhető. Míg a Polinesian Noni az érintetlen természetből, a CaliVita Organic Noni készítménye ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik.