Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Cikkszám:
CV0164
Kategória:
Egészségmegőrzés mindenkinek
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Bónusz:
312 pont

19.150 Ft

üveg
Egységár: 383,00 Ft / ml (50.00 ml/üveg)

Leírás

Kinek ajánlott a Low Deuterium Oxy Crystal, oxigén csepp?

 • Annak, aki szeretné, hogy frisebben, energikusabban induljon a napja.
 • Sportolóknak
 • Nehéz fizikai és/vagy szellemi munkát végzőknek
 • Akinek légzési nehézsége van.
 • Annak, aki szeretne gyorsabban gyógyulni a különböző vírusos betegségekből.
 • Az oxigén csepp ajánlott annak, aki erősebb immunrendszert szeretne.
 • Aki szeretné, hogy a vitaminok, ásványi anyagok jobban hasznosuljanak a szervezetében.
 • Daganatos betegeknek kiegészítésképpen az alkalmazott terápia mellé.

Mi is pontosan a Low Deuterium Oxy Crystal oxigéncsepp?

A Low Deuterium Oxy Crystal® mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutériumtartalmú koncentrátum.

 • A mágnesesen strukturált víz hatékony segítséget jelenthet a kórokozók elleni harcban.
 • A stabilizált oxigén segítheti a sejtek oxigénellátását.
 • A víz alacsony deutériumtartalma lassíthatja a sejtosztódás folyamatát, ugyanakkor csökkenhet a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak.

Hallottad már?

Az űrkutatással foglalkozó hivatalos orosz szaklapokban a csökkentett deutériumtartalmú víz alkalmazását javasolják a hosszú űrutazások során?

LDOC, oxigén csepp összetevők:(1 üveg 50 ml)

 • Tisztított, csökkentett deutérium tartalmú víz és stabilizált oxigénnel dúsított víz.

Oxigén csepp adagolása:

 • 10 csepp egy pohár vízbe csöpögtetve, naponta háromszor.

 

További részletek

Víz és oxigén.

Az emberi élet egyik nélkül sem képzelhető el. Élettani szerepük rendkívül sokrétű, éppen ezért lényeges, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű jusson mindkettőből a szervezetedbe.

A Low Deuterium Oxy Crystal® mágnesesen  strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium  tartalmú vízkoncentrátum.

Rendezett, strukturált fizikai szerkezete a  szervezet számára plusz energiát és több oxigént továbbíthat.A tiszta víz a manapság tapasztalható pazarlásnak és szennyezésnek köszönhetően bolygónkon egyre ritkább, épp ezért az egyik legértékesebb anyag.

Víz nélkül nem élhetünk két-három napnál tovább. Az emberi test, a sejt- és testnedvek legnagyobb részét ugyanis víz alkotja és vízkészletünk 10-15%-ának elvesztése akár végzetes is lehet.

A Föld lakosságának mintegy fele városban él, szmogos, oxigénhiányos környezetben. De a szervezet oxigénigénye nem változik. Azaz oxigénhiányos levegőből többet használunk fel, hogy szervezetünket megfelelő mennyiségű oxigénhez jutassuk. Ez az igény fizikai megterhelés során tovább nő.

Az oxigén, mint ahogy a víz is, létfontosságú számunkra. Az oxigén segíti a szervezetet, hogy újjáépüljön és fenntarthasson egy erős és egészséges immunrendszert, a sejteknek pedig szintén oxigénre és tápanyagra van szükségük a megújuláshoz.

Mágneses struktúra:

A víz mágneses kezelésével a kedvező tulajdonságok átvihetők más folyadékokra is, ezzel elérhetjük sejtjeink víztereinek strukturált, folyékony kristályos állapotát, ami az egészség fenntartásában nyújthat segítséget.

Alacsony deutérium tartalom:

Az alacsony deutérium tartalmú, stabilizált oxigénnel energetizált víz tartós fogyasztása a szervezet méregtelenítéséhez is hozzájárulhat.

A CaliVita® Low Deuterium Oxy Crystal® mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátuma tulajdonságainak köszönhetően kedvezően befolyásolja a vér és a sejtek oxigénellátását, így növeli a szervezet teljesítő képességét, kellemes közérzetet biztosít és fokozza a koncentrációs képességet