E-Protect home (otthoni csomag) - Elektroszmog ellen

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 nap
Cikkszám:
ce0071
Kategória:
Egészségmegőrzés mindenkinek
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Bónusz:
1041 pont

63.840 Ft

csomag
Egységár: 15.960,00 Ft / db (4.00 db/csomag)

Leírás

Elektroszmog elleni védelem - CaliVita E-protect személyi védelem

Minden elektronikus eszköz és elektromos árammal működő berendezés elektromágneses hullámokat bocsát ki. Az elmúlt években a mobil elektronikai eszközök és a vezeték nélküli technológia erőteljes növekedését figyelhettük meg, emiatt állandó és egyre növekvő elektromágneses sugárzásnak vagyunk kitéve. Ez a sugárzás ugyan láthatatlan, de hatása potenciálisan káros az egészségre. Az E-Protect termékcsalád tgajai, köztük az E-protect Sticker, katalizátorként funkcionálnak, és teljes körűen harmonizálják a veszélyes EMF-hullámokat.

Mit tartalmaz az elektroszmog elleni védelemben az E-prtoect Home, otthoni csomag?

  • 1 db E-Protect Disc
  • 1 db E-Protect Card 
  • 2 db E-Protect Sticker

Hogyan használd az elektroszmog elleni védelemben az E-protect stickert,  E-protect Cardot, és E-protect discet?

Az E-Protect Sticker-t közvetlenül az elektromos eszközre kell felragasztani: a mobiltelefonra, a laptopra, a monitorra, a mikrohullámú sütőre vagy az autó műszerfalára. Használd az általad alkalmazott eszközök mindegyikén!

Az E-Protect Card a „személyi testőr”. Testközelben kell tartani, a zsebben, a kézitáskában vagy pedig a pénztárcában.  Ezáltal biztosítani tudjuk azon elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámok harmonizálását is, amelyekre még nem ragasztottuk fel a Sticker-t.

Az E-Protect Disc az eredeti tokjában tartva és az asztalon függőlegesen elhelyezve: az irodában, a nappaliban vagy a hálószobában található készülékek, vezetékek és egyéb elektromos eszközök által kibocsátott EMF-hullámokat harmonizálja. Divatos és elegáns dizájn jellemzi, így bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik

Tudtad?

A gyermekek testének magasabb a víztartalma, ezért az elektromos sugárzás mélyebben éri el az agyszöveteit? Éppen ezért ne tartsd a mobiltelefont közvetlenül a feje mellett.