Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Cikkszám:
CE0019
Kategória:
Egészségmegőrzés mindenkinek
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Bónusz:
698 pont

39.235 Ft

db

Leírás

Az Aquarion vízionizáló egy 0,01 mikronos turmalinkristályos ultrabiostone szűrővel megtisztítja a vizet az ionizáció előtt. Erről a 0,01 mikronos ultraszűrésről annyit érdemes tudni, hogy sokkal finomabb szűrést biztosít mint egy egyszerű 0,2 mikronos szénszűrő, amit más ionizálók használnak, viszont még nem teszi tönkre a víz élettani hatásait, mint például az ozmózisos rendszerű 0,0001 mikronos hiperszűrés.


Sokan nem is tudják, de az ozmózis rendszerű szűrők 5,2 - 5,8 pH-t, vagyis savas kémhatású vizet produkálnak. Ezért az RO víz használata esetén fokozottan kell figyelni az ásványi anyag és vitamin bevitelre!


A kijelző bal alsó sarkában lehet a szűrő állapotát, élettartamát folyamatosan nyomon követni. A szűrő 4.000 liter víz tisztítására alkalmas, ami átlagos vízfogyasztás esetén egy négytagú családnak évenkénti szűrőcserét jelent.
Ha a szűrő digitális kijelzője tele állásba kerül, és villog a szűrőszimbólum, akkor eljött a szűrőcsere ideje. A csere mindössze néhány percet vesz igénybe, és egy háziasszony is könnyedén el tudja végezni.eglévő állapot a maximálisan elérhető energiaszintet éri el. Turmalin: A turmalin természetes módon távoli infravörös tartományba (FIR) eső sugarakat bocsát ki. Ezek dokumentált módon jótékony hatásúak az egészségre és a vízre. A Biostone keramikus formában tartalmazza a turmalin féldrágakövet, így a FIR-t is „csapolva”kaphatjuk.

Nem szövet anyagú szűrő. Az üledékek és részecskék kiszűréséhez.

Granulált aktivált szén (GAC):
A szűrőközeg legfontosabb része. A GAC különösen hatékony a klór, a szag és az íz, valamint a mezőgazdasági vegyszerek, a fenol, a trihalometan és az egyéb vegyi szennyeződések eltávolításában. Ezüst van impregnálva a granulált aktivált szénbe a használat közben baktérium szaporodás megakadályozásához.

Nem szövet anyagú szűrő. Az üledékek és részecskék kiszűréséhez.