Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Cikkszám:
CE0003
Kategória:
Egészségmegőrzés mindenkinek
Áfa:
27 % (benne van az árban)
Bónusz:
18000 pont

611.800 Ft

db

Leírás

Az élő szervezetek 75-98%-a víz, melynek kulcsszerepe van az egészség fenntartásában. A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított egyensúlyi rendszer kulcsfaktora is. Szerepe nagyon sokrétű: segíti a tápanyagok felszívódását, feloldja és eltávolítja az anyagcsere folytán termelődött anyagokat, fontos szerepe van a testhőmérséklet állandósításában (izzadás), védi legfontosabb szerveinket, szabályozza a sejtek elektron- és protonszintjét, stb.
A berendezés az ionizált vizet a csapvíz többszöri szűrésével, klórmentesítésével, majd elektromos szétválasztásával állítja elő. Az elektromos vízbontás során lúgos és savas, eltolt pH-értékű vizet kapunk.


Az általunk elfogyasztott legtöbb élelmiszer, élelmiszer-adalék, valamint egyes gyógyszerek a szervezet pH-ját savas irányba tolják el. Ideális helyzetben a szervezetünk képes kompenzálni, azaz rendelkezik megfelelő alkálitartalékokkal. Ha nem, az hosszú távon kedvezőtlen hatással lehet a szervezet számára, számtalan egészségügyi probléma kialakulását eredményezheti. Az alkáli ionizált víz kiválóan lúgosítja a szervezetet, segít fenntartani szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyát. A lúgos vízben a negatív töltés dominál (1 O és egy H atomból álló OH- ion), ezáltal kiválóan alkalmas arra, hogy a testünkben levő töltéshiányos szabadgyököket megkösse, azaz nagyon jó antioxidáns hatással is bír.


Az ionizált savas víz külsőleg, az ember bőrére van igen jótékony hatással. Kiválóan alkalmazható láb- és körömgombától szenvedőknek, Japánban sikerrel alkalmazzák égett bőrfelületek és sebek kezelésére is. Az eldugult, náthás orrot szabaddá teszi, valamint jelentősen csökkentheti a pollenallergiás nyálkahártya-irritációt. Nőknél kiválóan alkalmas hüvelyöblítésre

FIGYELEM!

  • Az ionizált savas víz fogyasztásra nem alkalmas, mert a víz ionizációs kezelésekor a pozitív elektródához (azaz a savas oldalhoz) csapódnak ki a negatív töltésű anyagok, a klór, nitrit, nitrátionok stb. Ezek a negatív ionok a szervezetre károsak.


Az ionizált víz szervezetben való hasznosulása is egyedülálló. A hagyományos vízben 12-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ellenben az ionizált vízben csupán 6 vízmolekula. Ez a kisebb „szerkezet” lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben bejusson a sejtekbe. A víz klaszterszerkezete az ionizáció során szerveződik újra, ami lehetővé teszi, hogy a víz hidratálóképessége akár hatszorosára nőjön.


Az ionizált víz használatakor egy tengerparthoz vagy vízeséshez hasonló, negatív ionokkal teli közeg keletkezik, amely közismerten jótékony hatású szervezetünkre. Ilyenkor természetes védekezőrendszerünk aktivizálódik, megerősödik, így nehezebben betegszünk meg, illetve a meglévő állapot a maximálisan elérhető energiaszintet éri el.