Vitamin webáruház, vitamin webshop, rendelés

25 % kedvedvezmény azonnal!

Igényeld a CaliVita törzskártyát.

Mi ennek a módja?

Vásárolj minimum 20 500 Ft-ért, és már az első vásárlásodkor a kedvezményes áron jutsz a termékekhez.

(a WebVitaminbolttól érkező automatikus megrendelés visszaigazolásban még nem ez fog szerepelni. De hamarosan kapsz egy másik automata megrendelés értesítőt, immár a CaliVitától, és ebben már a kedvezményes ár lesz feltüntetve. Ezt vedd figyelembe.

Milyen további előnyei vannak még a caliVita törzskártyának?

  1. Bármikor, amikor EGY számlára rendelsz 1000 bónuszpont felett, megkapod a hónapban aktuális ajándékterméket. És természetesen a 2. pontban ismertetett jóváírást is meg fogod kapni a következő hónapban.
  2. Ha egy hónapban 1000 bónuszpont feletti megrendelést adtál le (akár több részletben is) a megrendelés nettó összegének minimum 4%-a jóváírásra kerül a következő hónap huszadika körül. Ezt bármikor levásárolhatod. A jóváírás mértéke sávosan növekszik a bónuszpontok növekedésével. Például 3000 bónuszpont fölötti havi vásárlás esetén már 7 % jóváírásod lesz a vásárlásod nettó összegéből. (mindenkor a megrendelés maximum 50%-a kerülhet kifizetésre ilyen jóváírásból).
  3. Immár nem csak utánvéttel tudsz fizetni, választhatod a bankkártyás fizetést is, és a csomagod kérhed GLS pontra is.
  4. Mindíg azonnal értesülni fogsz az aktuális akciókról, új termékekről.

Milyen hátrányai vannak a caliVita törzskártyának?

A kártyának semmilyen játránya nincs. Igénylése semmiféle kötelezettséget nem von maga után. Ha soha többé nem vásárolsz a cégtől, akkor egy idő múlva érvénytelenné válik. Így igazából csak előnyöd származik a kártya igényléséből.